Nieuws

SolaRoad op Innovation Expo 14 april a.s.

24 maart 2016

Op donderdag 14 april a.s. vindt de 6e editie van de Innovation Expo plaats, het grootste Nederlandse innovatie-evenement, waar 4000 ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers elkaar ontmoeten.

innovation expo 

De Innovation Expo 2016 zet Nederland tijdens het Nederlands EU-voorzitterschap internationaal op de kaart als Sustainable Urban Delta. Nederland wil als innovatieve proeftuin zijn kennis delen met de wereldwijd groeiende megasteden. Het gaat om oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, uitputting van grondstoffen, voedselzekerheid en vergrijzing.

SolaRoad is vertegenwoordigd op deze Expo, die plaatsvindt  rondom het Eye in Amsterdam-Noord. Ooms Civiel maakt samen met Provincie Noord-Holland, TNO en Dynniq (voorheen Imtech) deel uit van het SolaRoad consortium. Premier Rutte doet de aftrap van het evenement. Ook bezoeken alle EU ministers van Transport en van Milieu en verschillende buitenlandse delegaties die dag de expo. Er komen nieuwe Green Deals en de winnaars van de Challenge Stad van de Toekomst worden bekendgemaakt.

Meer info op www.innovatie-estafette.nl

Vindt hier meer informatie over SolaRoad.