Nieuws

Feestelijke opening Kanaalweg te Heiloo

08 december 2016

Eindelijk is het dan zo ver.. Na een intensieve samenwerking dit jaar tussen Ooms Construction, gemeente Heiloo en Sweco is de reconstructie van de Kanaalweg en fietspaden gereed! Wij zijn trots op de realisatie van dit project, daarom is er op donderdag 15 december vanaf 15:30 tot 17:30 uur de feestelijke opening van de Kanaalweg te Heiloo!

Kanaalweg 

De Kanaalweg en de fietspaden zijn weer toegankelijk voor al het verkeer en dat moet feestelijk gevierd worden om de omgeving te bedanken voor hun geduld.

De Kanaalweg is voorzien van nieuwe asfaltlagen en is tevens duurzaam veilig ingericht. De fietspaden zijn voorzien van innovatieve, duurzame fietsbetonplaten van Pressplate. Deze zijn onderling gekoppeld met een flexibele koppeling, waardoor er geen verzakking optreedt en wortelopdruk tegen gehouden wordt. Dit betekent voor de fietser: meer fietscomfort!

Aanstaande donderdag, 15 december, zal er langs de Kanaalweg een tekstkar staan die passanten van de weg leidt naar een kraampje ter hoogte van het kruispunt met toegang tot het bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo. Hier kunnen de passanten genieten van een warme chocolademelk met een stukje banketstaaf én ontvangen ze zelfs een klein presentje. Wij hopen u te zien op deze feestelijke aangelegenheid dit vanaf 15:30 tot 17:30 uur. Tot dan!