Nieuws

Feestelijke aftrap Plein 1945 te Petten

09 september 2015

Vrijdag 28 augustus 2015 vond er een feestelijke aftrap plaats van de komende werkzaamheden aan het Plein 1945 te Petten. Aanleiding van het project is de verandering van Petten van een dijkdorp naar een stranddorp door de realisatie van het kustversterkingsproject dat in het voorjaar van 2015 is opgeleverd. Petten ondergaat een metamorfose. Het plein wordt het kloppende hart van het nieuwe Petten.

Artist Impression Plein 1945 

Fase 0 behelst het verleggen en aanleggen van de kabels en leidingen. De fase zal eerdaags gaan starten. Gekozen is na het einde hoogseizoen te starten, zodat vakantiegangers en de middenstand geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Gedurende deze fase hoeven geen aanvullende verkeersmaatregelen worden getroffen. De werkzaamheden van deze fase worden afgerond in de week van 17 t/m 20 oktober.

In totaal wordt dit project opgesplitst in 4 fases. De laaste fases 3 en 4 zullen na de kerstvakantie starten en worden gerealiseerd.

De opdracht heeft betrekking op de engineering en realisatie van de riolering, bestratingen en maaiveldinrichting en de coördinatie van door derden uit te voeren onderdelen zoals:
- podium
- Eb en Vloed element
- Speeltoestel
- Openbare verlichting
- Nutsvoorzieningen
- Beplantingen

Ga voor meer informatie over dit project naar onze projecten in uitvoering.