Nieuws

Ooms Producten Europe en Ooms PMB op 'Inter Airport Europe' beurs 6 t/m 9 oktober 2015

26 augustus 2015

Ooms Producten Europe en Ooms PMB presenteren zich dit jaar weer met (innovatieve) wegenbouwproducten op de 'Inter Airport Europe' beurs, die wordt gehouden van 6 t/m 9 oktober 2015 in München, Duitsland. Hal B6 - Dutch Pavillion - standnummer 562. Deze 's werelds grootste beurs op het gebied van vliegvelden vindt eenmaal in de twee jaar plaats.

Bekend als toonaangevende evenement voor de hele luchthavenindustrie, is de 'Inter Airport Europe' beurs de eerste keuze voor luchthavenbeheerders als het gaat om luchthavenmaterieel, technologie en diensten, vliegveld IT-systemen/ontwerp, grondafhandeling en infrastructuur. Meer dan 600 exposanten uit 40 landen presenteren een breed scala aan technologieën op de 'Inter Airport Europe' 2015.

In 2013 hebben totaal 11.900 internationale deskundigen uit het bedrijfsleven (luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, luchtvrachtvervoerders en de luchtvaartondersteuning) aan de “Inter Airport Europe” deelgenomen.

Onze moderne wereld is gebaseerd op de verbondenheid van mensen en bedrijven en luchthavens spelen een belangrijke rol als leverancier van wereldwijde connectiviteit. Solide winsten in wereldwijd passagiersvervoer over de afgelopen twaalf maanden, initieert nieuwe zakelijke kansen in de sector van de luchthaven.

Uitbreiding van luchthavens, renovatie en nieuwbouw staan momenteel hoog op de agenda voor de luchthavenbeheerders, niet alleen in groeimarkten, maar ook in Europa, waar er een duidelijke tendens van capaciteitsbeperkingen te zien is.
Als gevolg hiervan ligt de focus op innovaties op het gebied van volledig geautomatiseerde handling systemen, snellere uitwisseling van gegevens, energiebesparende luchthavenontwerpen en de hoogst mogelijke normen voor veiligheid. Kosten-efficiëntie en de duurzaamheid is natuurlijk ook altijd al belangrijk.

Kijk voor meer informatie op: www.interairport.com