Zorg voor optimale doorstroming

Persleidingen, rioleringen, water(transport)leidingen, koelwaterleidingen en leidingen in de procesindustrie (waaronder gas en stikstof): Ooms Construction voert deze toepassingen uit in uiteenlopende diameters en diverse materialen. Denk aan (voorgespannen) beton, beton met plaatstalen kern, kunststoffen, GVK, nodulair gietijzer en staal. Afhankelijk van de situatie wordt de techniek bepaald. Mogelijkheden zijn de open sleuf, gestuurd boren, gesloten front boringen of combinaties van deze technieken. We dragen niet alleen zorg voor de uitvoering, maar voorzien ook in de engineering en voorbereiding.

Leidingbouw Jaagweg
Leidingbouw06
Nodulair gietijzer 09
Nodulair gietijzer
Rioolgemaal Hoorn
Rioolgemaal
S18
PWN N9
PWN N9 13
 

Ook gemalen passen binnen dit onderwerp. Voor nieuwbouw, renovatie en aanpassing van (riool)gemalen verzorgen wij de volledige realisatie: van ontwerp tot en met onderhoud. Als de spin in het web van moderne civieltechnische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Recente leidingbouw projecten
In de afgelopen jaren heeft Ooms Construction, in samenwerking met diverse partners, vele leidingbouw projecten uitgevoerd. Dit gebeurde onder andere voor PWN, Hoogheemraadschap of Gemeenten. Tijdens deze projecten waren wij verantwoordelijk voor onder andere de aanleg van persleidingen, rioolpersleidingen, watertransportleidingen en het reconstrueren van drink- en ruwwaterleidingen.

Persboring Moerdijk

WTQ0EjVxHXE