Renovatie en renovatieprojecten

Ooms Civiel is gespecialiseerd in de renovatie van onder andere bruggen, sluizen en wegen. Niet voor niets hebben wij hierin veel ervaring. Door de uitvoer van meerdere grote projecten hebben wij een naam opgebouwd als het gaat om renoveren. Lees hieronder meer over 2 recente renovatieprojecten.

Aalsmeerder bruggen 2 Ooms

Renovatie van bruggen, sluizen, wegen

Ooms Civiel is gespecialiseerd in de renovatie van onder andere bruggen, sluizen en wegen. Door de uitvoer van meerdere grote projecten hebben wij een naam opgebouwd als het gaat om renoveren. Bij Ooms Civiel staan enkele dingen centraal, belangrijk is onder meer kwaliteit, effectiviteit, veiligheid en verantwoordelijkheid. Door deze factoren in het oog te houden kunnen projecten op de juiste manier en binnen de planning worden uitgevoerd.

Renovatieprojecten Ooms Civiel

Ooms Civiel heeft veel ervaring met de renovatie van diverse projecten. Zo zijn wij betrokken bij de renovatie van de Aalsmeerderbruggen. Hierbij zijn wij actief bezig geweest met het onderhoud van de brugleuningen, het conserveren en repareren van beide vallen, betonreparaties in de brugkelder en het vervangen van slijlagen van het wegdek. Tevens hebben wij elektrotechnische verbeteringen doorgevoerd en het remmingwerk van de brug lokaal gerenoveerd. Naast dit project zijn wij ook onlangs gestart met de renovatie van de Koninginnensluis. Hierbij zijn wij in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met het renoveren van deze monumentale sluis in het hart van Vreeswijk en Nieuwegein. Binnen dit project houden wij ons onder ander bezig met het herstellen van kolkwanden, het vervangen van de sluisdeuren en het vervangen van het houten rijdek. Kijk hier voor meer informatie over de renovatie van de Koninginnensluis. 

Meer informatie over de renovatie aanpak van Ooms? Neem contact met ons op!