Leidingbouw

Persleidingen, rioleringen, water(transport)leidingen, koelwaterleidingen en leidingen in de procesindustrie (waaronder gas en stikstof): Ooms Civiel voert deze toepassingen uit in uiteenlopende diameters en diverse materialen. Denkt aan (voorgespannen) beton, beton met plaatstalen kern, kunststoffen, GVK, nodulair gietijzer en staal. Afhankelijk van de situatie wordt de techniek bepaald. Mogelijkheden zijn de open sleuf, gestuurd boren, gesloten front boringen of combinaties van deze technieken. We dragen niet alleen zorg voor de uitvoering, maar voorzien ook in de engineering en voorbereiding.

OC-Reconstructie Westfrisiaweg Ooms
Boorpunt persleiding Ooms
Gemaal Ooms
S26
 

Ook gemalen passen binnen dit onderwerp. Voor nieuwbouw, renovatie en aanpassing van (riool)gemalen verzorgen wij de volledige realisatie: van ontwerp tot en met onderhoud. Als de spin in het web van moderne civieltechnische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Recente leidingbouw projecten

In de afgelopen jaren heeft Ooms Construction, in samenwerking met diverse partners, vele leidingbouw projecten uitgevoerd. Dit gebeurde onder andere voor PWN, Hoogheemraadschap of Gemeenten. Tijdens deze projecten waren wij verantwoordelijk voor onder andere de aanleg van persleidingen, rioolpersleidingen, watertransportleidingen en het reconstrueren van drink- en ruwwaterleidingen.

Drie leidingbouwprojecten in Noord-Holland (pdf, 299 kB)