Leidingbouw en leidingrenovatie

Ooms is ook specialist in leidingbouw en leidingrenovatie. In opdracht van diverse partijen voeren wij opdrachten uit met betrekking tot de aanleg en renovatie van leidingen. Hierbij kan het gaan om rioolpersleidingen, drinkwaterleidingen, afvalwatertransportleidingen en watertransportleiding. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van leidingbouw. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerpen, plannen en realiseren van leidingen, of we nemen u al het werk uit handen!

afvalwatertransportleiding Aardam West

 

Recente leidingbouw projecten

Wij houden ons al jaren bezig met leidingbouw en leidingrenovatie. Lees hieronder meer over recente projecten.

Aanleg watertransportleiding in Alphen aan de Rijn

Ooms heeft in opdracht van drinkwaterbedrijf Oasen een nieuwe watertransportleiding tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden aangelegd. De stalen leiding, met een totale lengte van 11 kilometer, ligt deels langs de oostzijde van de N207. Door de aanleg van deze leiding wil Oasen de leveringszekerheid naar haar klanten in het noordelijke voorzieningsgebied verbeteren.

Reconstructie leidingen Westfrisiaweg N23

De Combinatie BOD (BAM, Ooms Construction en Dura Vermeer) heeft vier percelen aangenomen t.b.v. het werk ‘Reconstructie leidingen Westfrisiaweg N23’. Ooms voert hiervan twee percelen uit, namelijk perceel 9 ( ‘t Zevenhuis) en perceel 10 (Oostergouw).

Aanleg drinkwaterleiding Terneuzen-Terhole

Het werk tijdens dit project omvatten de aanleg van ongeveer 15 kilometer stalen drinkwatertransportleidingen van Terneuzen naar Terhole in de provincie Zeeland.

Nieuwe rioolpersleiding Rijnland

Ooms Construction heeft van Hoogheemraadschap van Rijnland de opdracht gekregen om een nieuwe rioolpersleiding aan te leggen van Hoogmade, Woubrugge naar Koudekerk aan den Rijn op basis van een goede EMVI score. Het leidingtracé omvat de aanleg van ongeveer 8,7 kilometer persleiding en wordt aangelegd in open ontgraving en middels gestuurde boringen door Ooms. Het zal gaan om negen gestuurde boringen met een totale lengte van 3 kilometer. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw leidingbouwprojecten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben zeer veel ervaring en kunnen ondersteuning op heel veel gebieden.